«Клітинна та органна трансплантологія» індексується в Scopus та перереєстровано в Реєстрі наукових видань в України

У 2013 р. Інститутом клітинної терапії було засновано унікальний для України науково-практичний журнал «Клітинна та органна трансплантологія». Журнал призначений для фахівців, які працюють у галузі трансплантології, молекулярної та клітинної біології, генетики, імунології, біоінженерії.

Журнал публікує оригінальні наукові статті, огляди статей і клінічних досліджень, методичні статті, короткі інформаційні повідомлення. До 2020 р. журнал видавався трьома мовами (англійською, російською, українською) у друкованій та он лайн версіях, зараз лише англійською.

Журнал виходить двічі на рік при координуванні та фінансовій підтримці Інституту клітинної терапії.

З 2014 р. журнал «Клітинна та органна трансплантологія» внесений до Переліку наукових фахових видань України в галузі медичні / біологічні науки (наказ МОНУ № 1279 від 06.11.2014), відповідно наукові статті, опубліковані в журналі,  зараховуються при захисті дисертацій.

З 2019 р. журнал «Клітинна і органна трансплантологія» індексується в Scopus, також в Google Scholar,
Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського та інших міжнародних наукометричних базах (Open Academic Journals Index – OAJI), Ulrich’s Periodicals Directory, Index Copernicus International, International Scientific Indexing і Citefactor, Medical Journal Links.

В журналі «Клітинна і органна трансплантологія» публікували свої роботи відомі вчені зі США, Європи, Сінгапуру, Південної Кореї та ін. Спеціально для журналу «Клітинна та органна трансплантологія» давав інтерв’ю президент Європейської Асоціації трансплантації кісткового мозку проф. Алехандро Мадригал та директор провідного англійського публічного банку пуповинної крові. ім. Антоні Нолана д-р Сюзана Гомез.

27 вересня 2021 р. журнал втретє перереєстровано в Переліку наукових фахових видань України в галузі медичні / біологічні науки.

 

 

Зворотній зв'язок
Зателефонуйте або напишіть нам для отримання більш детальної інформації

    Напишіть нам