Інститут клітинної терапії вдруге представляв Україну на нараді CBA

27 липня Інститут клітинної терапії взяв участь у нараді відомої міжнародної організації Cord Blood Association, присвяченій питанням температурного режиму збору, транспортування, обробки та кріозберігання пуповинної крові. Нарада проходила під робочою назвою “Transient warming events”.

 

У зв’язку з дотриманням протиепідемічних вимог через пандемію COVID-19 нарада проходила в режимі online на платформі zoom. Нараду модерували Філіп Джонсон, директор з виробництва та науковий директор Queensland Cord Blood Bank з Австралії та Патрік Трепаньеєр, дослідник стовбурових клітин з Héma-Québec Cord Blood Bank з Канади.

 

Також на нараді були представники провідних банків пуповинної крові зі США, Бразилії, Об’єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії, Португалії, Німеччини, Польщі, Південноафриканської республіки, Сінгапуру. Зі сторони Інституту клітинної терапії в нараді взяла участь к.мед.н., доц. Христина Насадюк, керівник відділу міжнародного співробітництва Асоціації кріобанків.

 

Нещодавно Інститут клітинної терапії також був єдиним представником української індустрії біобанкінгу на нараді CBA під назвою “Management of Older Cord Blood Units”.

 

Інститут клітинної терапії є дійсним членом Cord Blood Organisation та бере активну участь у діяльності організації.

Зворотній зв'язок
Зателефонуйте або напишіть нам для отримання більш детальної інформації

    Напишіть нам